Ingredienser:
Skala, kärna ur och skär pumpan i små tärningar (~0,5 cm)
Blanda pumpan med övriga strimlade ingredienser i en bunke
Lägg i glasburk. Lämna 2 cm med luft under locket för att förhindra att den svämmar över
Håll på vatten så att det täcker grönsakerna
Stäng burken och förvara i rumstemperatur
Fyll pa saltvatten (1 msk/liter) om nivån sjunker
Ställ dem i kylskåp efter 2 veckor
Ingredienser
Instruktioner
Skala, kärna ur och skär pumpan i små tärningar (~0,5 cm)
Blanda pumpan med övriga strimlade ingredienser i en bunke
Lägg i glasburk. Lämna 2 cm med luft under locket för att förhindra att den svämmar över
Håll på vatten så att det täcker grönsakerna
Stäng burken och förvara i rumstemperatur
Fyll pa saltvatten (1 msk/liter) om nivån sjunker
Ställ dem i kylskåp efter 2 veckor