Syrad Pumpa

KategoriSvårighetsgradMedelsvår
mängd1 portion
Förberedelsetid30 minuterTotal tid30 minuter

Ingredienser:

 1 kg fast matpumpa
 1 st gul lök
 2 st chilifrukter
 5 st vitlöksklyftor
 2 msk finstrimlad ingefära
 ½ tsk kryddnejlikor

1

Skala, kärna ur och skär pumpan i små tärningar (~0,5 cm)

2

Blanda pumpan med övriga strimlade ingredienser i en bunke

3

Lägg i glasburk. Lämna 2 cm med luft under locket för att förhindra att den svämmar över

4

Håll på vatten så att det täcker grönsakerna

5

Stäng burken och förvara i rumstemperatur

6

Fyll pa saltvatten (1 msk/liter) om nivån sjunker

7

Ställ dem i kylskåp efter 2 veckor

Ingredienser

 1 kg fast matpumpa
 1 st gul lök
 2 st chilifrukter
 5 st vitlöksklyftor
 2 msk finstrimlad ingefära
 ½ tsk kryddnejlikor

Instruktioner

1

Skala, kärna ur och skär pumpan i små tärningar (~0,5 cm)

2

Blanda pumpan med övriga strimlade ingredienser i en bunke

3

Lägg i glasburk. Lämna 2 cm med luft under locket för att förhindra att den svämmar över

4

Håll på vatten så att det täcker grönsakerna

5

Stäng burken och förvara i rumstemperatur

6

Fyll pa saltvatten (1 msk/liter) om nivån sjunker

7

Ställ dem i kylskåp efter 2 veckor

Syrad Pumpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *