sv-SEen-GB
Language
Search
× Search
den 23 september 2020

Våra tjänster

Vi erbjuder flera tjänster på en trädgård- eller gård skala som vårt verksamhet. Mer information om våra services se nedan.

 • Verktygsslipning
 • Äppelträdsbeskärning & Fruktodling underhåll
 • Mus- och råttbekämpning
 • Permakultur och Agroforestry Consulting / träning
 • Permakultur Orchard Consulting
 • Omställning / transition sessioner
 • Natural byggnadsråd (bygga med cob och strawbale)
 • Stuga service
 • Träskyltar

Vi kan justera alla våra tjänster för att passa ett specifikt behov du har. För mer information kontakta oss här ...

Verktygsslipning

Vi slipar alla typer av verktyg knivar, saxar, lie, yxor till gräsklipparbladen. Vi våtslipar verktyg med professionell Tormek slipning till ett knivskarp resultat.

Till skillnad från slipmetoder där man snabbt drar kniven genom en knivslip eller skärper kniven genom att använda ett bryne, kan vi med Tormeks knivjiggar återställa knivbladet till dess ursprungliga och optimala eggvinkel. Vi slipar eller brynar alltså inte bara på den yttersta spetsen av eggen, som sker vid bryning på brynstenar eller med skärpstål, då man successivt och oavsiktligt ökar eggvinkeln.

Lämna in hos Gillberga Njordstorp Permakultur Gård eller när vi är på Reko-ringar.

Priserna sax, kniv, yxa, sekatör och skölp inkl. moms (via Swish / kontant):

Slipning av 1, 99 kr

Slipning av 2, 150 kr

Mer, per styck 70 kr

 

Prisförfrågan för skär och andra verktyg här...

 

Goodnature mus- och råttbekämpning

Våra fällor skiljer sig lite från andra skadedjursfällor, eftersom de använder CO2-gas som gör att fällan kan återställas automatiskt. De var världens första, så det är ingen överraskning om det är lite förvirrande att förstå hur de fungerar.

Allt börjar med att sniffa
Ett av de mest kritiska stegen i hela fångstprocessen är att tillhandahålla en lockbete som ditt måldjur älskar lukten av. Om locket i din fälla inte luktar friskt kommer du inte att trumma upp något intresse (oavsett hur bra fällan är!).

Vi har utvecklat en specialiserad långtidslock som, när den används i vår automatiska lockpump (ALP), kan spridas konsekvent under en period av sex månader. Eftersom det ständigt driver ut det nya betet betyder det att fällan alltid luktar gott för ditt skadedjur.

Mer information kommer snart...

Våra bekämpningsprodukter

Beskärning och fruktträdgård underhåll

Vi kan ge dig offert via e-post eller ring oss för ett träd och buske beskärning samråd. Skicka oss er detaljer och antal träd som du vill ha beskäras. Beskriv även tillståndet eller löpande underhåll av träden.


Trädbeskärning hjälper att förbätra din trädgård eller fruktodling genom att ta itu arkitektoniska trädvårdsproblem såsom avkastning, säkerhet, strukturell integritet, form och utseende. Trädbeskärning tjänster som utförs av oss förstärka den naturliga skönheten i dina träd och buskar och hjälpa dig att bevara styrkan, resning och säsongskaraktär de lägga till din egendom. Vi erbjuder även restaureringstjänster när dina fruktträd är inte upprätthålls under en lång period.

Fördelar med trädbeskärning

Trädbeskärning ger en mängd fördelar till dina träd och landskap:

Hälsa

Våra träd beskärning tjänster omfatta avlägsnande av sjuka, trasiga eller döda grenar på gamla träd och unga träd både för trädskydd. Detta förhindrar sönderfallsproducerande svampar från att tränga och infektera andra områden i ditt träd. Avlägsnandet av levande grenar är ibland nödvändigt att tillåta ökad exponering för solljus och luftcirkulation inuti trädkronorna. Detta förbättrar också avkastning och kvalitet av frukten.

Strukturell

Young (frukt) trädbeskärning, även känd som utvecklingsträdbeskärning, är beskärning utförs för strukturell förbättring. Denna viktiga förfarande bidrar till att säkerställa att dina nya planteringar har önskvärda gren arkitektur och strukturell integritet. Korrekt beskärning av prover när de är unga minskar risken för kostsamma problem och behovet av strukturstöd som ditt landskap mognar.

Utseende och restaurering

Trädbeskärning för utseende och restaurering är en förutsättning för att maximera avkastningen, motstånd, skönhet formella planteringar samt att bistå med landskaps underhåll. Trädbeskärning kan skydda mot stormskador och risk för fallande grenar.

Visuell tillgång

Öka din landskapets värde och förbättra sin skönhet med vista trädbeskärning. Vista beskärning skapar visuell tillgång till stugor, sjöar, dalar eller andra pittoreska vyer, med bibehållen integritet där så önskas.

Stuga underhåll service

Underhåll av:

 • Underhåll av trädgården
 • Klippning av gräs
 • Häckklippning
 • Vinter frost / oppvarming av stuga service
 • Städning av stuga

Information ring eller kontakt oss.

Några exempel

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Njordstorp
Back To Top