sv-SEen-GB
Language
Search
× Search
den 30 mars 2020

Gårdsprodukter

online butik med våra gårdsprodukter

Välkomna till vår gårdsbod och webbutik

Under säsongen har vi öppet i vår gårdsbutik. Under vintern, ta kontakt först, det är säkrast. Vi har startkit av levande kultur och är därför begränsad. Vi planerar att skicka de så snabbt som möjlig men ibland tar det 2-4 vardagar. 

 Allt te är ekologiskt och utan konstiga ämnen eller aromer. Vi har rena teer och blandade med örter eller kryddor. Alla våra teer kan man använda för att brygga kombucha.

Online produkter (obs. inte allt som vi säljer i gårdsbutiken)

Tempeh starter kultur kit inklusief kombucha vinäger
Tempeh starter kultur kit inklusief kombucha vinäger
Tempeh tempeh kit med kombucha vinäger svensk odlade fava bönor
159 kr

Välj alternativ

*Måste anges

Kit med Rhizopus kultur och kombucha vinäger för tillverkningen av tempeh.

Tempeh är ett fermenterat livsmedel med ursprung i Indonesien och används som köttsubstitut. Tempeh består av bönor och ett svampmycel som håller ihop det hela. Tempeh kan tillagas på flera olika sätt såsom steka, woka, fritera, fritera eller till grytor.

Traditionellt tillverkas tempeh av sojabönor, vi gör användar andra svenskodlade baljväxter eller spannmål. T.ex fava bönor, ärtor, bondbönor, havre, korn eller lupinärt. Baljväxter bör skalas och delas före användning.

Du behöver 2-3 g för att göra 1 kg slutlig tempeh. Denna tempehållare är lämplig för vegetarianer och veganer. Tillsätt 4-6 msk kombucha vinäger per kilogram bönor är att hjälpa till att omgivningen blir gynsamt för tempeh kulturen. Vi har märkt att vår vinäger hjälper mögeltillväxt och att even smaken blir bättre.

Tempeh kulturen har en hållbarhet på 1 år.

Ingredienser: ris, soja, rhizopus sporer och vår kombucha vinäger.

Alla våra frakt skickar vi via Post Nord.

Betala via: Swish, Bank och Kreditkort.

Betala med Swish Betala med kort och paypal Betala via din bank eller kortBetala via klarna

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Njordstorp
Back To Top