sv-SEen-GB
Language
Search
× Search
den 19 januari 2020

Gårdsprodukter

online butik med våra gårdsprodukter

Välkomna till vår gårdsbod och webbutik

Under säsongen har vi öppet i vår gårdsbutik. Under vintern, ta kontakt först, det är säkrast. Vi har startkit av levande kultur och är därför begränsad. Vi planerar att skicka de så snabbt som möjlig men ibland tar det 2-4 vardagar. 

 Allt te är ekologiskt och utan konstiga ämnen eller aromer. Vi har rena teer och blandade med örter eller kryddor. Alla våra teer kan man använda för att brygga kombucha.

Våra online produkter (obs. inte allt som vi säljer i gårdsbutiken)

Lakritsrot ekologisk
Lakritsrot ekologisk
lakritsrot ekologiskt
79 kr

Ekologiska pinnar för att göra te på eller tugga på. Ett hälsosammare alternativ till godis. Lakritsrot är rik på antioxidanter.

Extrakt av plantans rot är en av huvudingredienserna i lakritsgodis. Pinnar har  en diameter mellan 7 och 10 mm . 10st pinnar per förpackning.

Smaker ibland som salmiak, pinnarna är dock ganska söta, med en salt underton. Lakritsrot kan strimlas och läggas i kokande vatten för att göra te, framställa sockervaror och likör framställning.

Roten växer ner till ca en meters djup, och skall vara minst tre år gammal före skörd. De mjuka nog att man kan tugga på dem. Lakritsrot kan ha antingen en salt eller söt smak.

Kunder som köpte denna köpte även
Kimchi
67 kr

Alla våra frakt skickar vi via Post Nord.

Betala via: Swish, Bank och Kreditkort.

Betala med Swish Betala med kort och paypal Betala via din bank eller kortBetala via klarna

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Njordstorp
Back To Top