sv-SEen-GB
Language
Search
× Search
den 23 september 2020

Artisan food

Ekologisk Permakultur Gård i Gillberga Njordstorp Värmlands Nysäter

Småskalig mathantverk

Småskalig mathantverk är för oss en självklarhet för vi kan ta hand om våra kvalitets råvaror och förädla de omsorgsfullt. Vår produkter och verksamhet är certifierat av KRAV. Våra produkter är garanterad lokalt, ekologisk och hållbart. Kunskapen har vi byggt upp under flera år som vi jobbade hos olika företag och i de senaste åren för oss själv som självhushållning och ekobönder. Produkterna producerar vi i olika tillfaller och därför kan vi ha mycket olika sorter.

Fermenteri (syrade produkter)

Av olika ekologiska grönsaker, örter, bönor, svamp och frukt producera vi syrade probiotiska produkter som t.ex. surkål, kimchi och tempeh.

De är opastöriserade och har därför en levande syrakultur med mycket vitaminer, näring och smak.

Kombucha mikrobryggeri

Kombucha är en fermenterad te vilka är rik på näring och probiotika. Vi fermentera ekologisk svart eller grön te med socker och tillsätter smak genom en andra fermentering på vår frukter eller kryddor.

Kombucha eller 'Buka' vi kallar detta är en hälsosamt alternativ till läsk. Du kan läsa mer om vår kombucha här.

Njordstorp Gårdsmejeri

I vårt mejeri gör vi olika ekologiska produkter av lokal kvalitets mjölk från Byälvensdalen / Gillbergadalen och våra egna örter. Vi använder den rå eller pastörisera med omsorg, beroende på typ av ost, och tillsätter sedan näringsrik gårdsegen syrakultur så vi få så mycket smak som möjligt. Allt är hantverk så får du ost med mycket karaktär.

Smakerna är unika och följer säsongen för att vi producera små satser och med så färska och lokala ingredienser som möjligt. Artisan produktion som best!

Du kan handla våra ostar hos oss, några sorter via vår online butik eller via REKO-ringar vi är med på.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Njordstorp
Back To Top