sv-SEen-GB
Language
Search
× Search

Apple trädbeskärning & underhåll av fruktträdgårdar

Beskärning och fruktträdgård underhåll

Vi kan ge dig offert via e-post eller ring oss för ett träd och buske beskärning samråd. Skicka oss er detaljer och antal träd som du vill ha beskäras. Beskriv även tillståndet eller löpande underhåll av träden.


Trädbeskärning hjälper att förbätra din trädgård eller fruktodling genom att ta itu arkitektoniska trädvårdsproblem såsom avkastning, säkerhet, strukturell integritet, form och utseende. Trädbeskärning tjänster som utförs av oss förstärka den naturliga skönheten i dina träd och buskar och hjälpa dig att bevara styrkan, resning och säsongskaraktär de lägga till din egendom. Vi erbjuder även restaureringstjänster när dina fruktträd är inte upprätthålls under en lång period.

Fördelar med trädbeskärning

Trädbeskärning ger en mängd fördelar till dina träd och landskap:

Hälsa

Våra träd beskärning tjänster omfatta avlägsnande av sjuka, trasiga eller döda grenar på gamla träd och unga träd både för trädskydd. Detta förhindrar sönderfallsproducerande svampar från att tränga och infektera andra områden i ditt träd. Avlägsnandet av levande grenar är ibland nödvändigt att tillåta ökad exponering för solljus och luftcirkulation inuti trädkronorna. Detta förbättrar också avkastning och kvalitet av frukten.

Strukturell

Young (frukt) trädbeskärning, även känd som utvecklingsträdbeskärning, är beskärning utförs för strukturell förbättring. Denna viktiga förfarande bidrar till att säkerställa att dina nya planteringar har önskvärda gren arkitektur och strukturell integritet. Korrekt beskärning av prover när de är unga minskar risken för kostsamma problem och behovet av strukturstöd som ditt landskap mognar.

Utseende och restaurering

Trädbeskärning för utseende och restaurering är en förutsättning för att maximera avkastningen, motstånd, skönhet formella planteringar samt att bistå med landskaps underhåll. Trädbeskärning kan skydda mot stormskador och risk för fallande grenar.

Visuell tillgång

Öka din landskapets värde och förbättra sin skönhet med vista trädbeskärning. Vista beskärning skapar visuell tillgång till stugor, sjöar, dalar eller andra pittoreska vyer, med bibehållen integritet där så önskas.

 
 
VillkorSekretesspolicyCopyright 2011 - 2017 av Njordstorp Permakultur Gård
Back To Top